Takaisin Uutiset sivulle

UUTISET 2009

25.12.2009

Rakkauden Kaava

Mustat Enkelit ovat saaneet juuri Joulun alla uuden levynsä äänitykset päätökseen. Uuden levyn nimeksi tulee ' Rakkauden kaava'. Tulossa on todella kovatasoinen levy, biisejä levylle ovat tehneet oman bändin lisäksi bändin hovisäveltäjä Markku Petander ja sanoittaja Mikko Karjalainen. Levyltä löytyy myös erittäin mielenkiintoinen biisintekijäpari, Kaamoslaulu nimisen rallin on säveltänyt Neljän Ruusun Kode Koistinen ja sanoittanut Pauli Hanhiniemi, erittäin hieno biisi. Myös kovasti radiosoittoa saanut 'Hän pukee Sinut huntuun' löytyy tietysti levyltä.
Levyn julkaisupäivä on 3. helmikuuta 2010

Jouluisin Terveisin, Jykä
MMA Records Oy


27.08.2009

Tähän mennessä 'Hän pukee Sinut huntuun' singlen ovat ottaneet soittoon seuraavat radiot:

YLE Radio Suomi, Radio Suomi-Popille, Auran Aalloille, Radio Melodiaan, Radio Voimaan, Radio Pookiin, Iskelmä Ouluun, Iskelmä Pohjanmaalle, City Pohjanmaalle, Radio SUN:iin, Iskelmä TV Harju & Pöntinen (digiradiokanava), Oikea Asema Kuopio, Oikea Asema Iisalmi, Radio Manta, Radio Kajaus, Radio Rex Iskelmä, Joensuu ja Radio Vaasa.
Biisi on myös ladattavissa lataamoista.


09.08.2009

"Luulin löytäneeni sateenkaaren pään", urkuri tilittää
Kemppinen tuomittiin Alcatraziin

Enkelien kosketisti Jani Kemppinen on jälleen ajautunut sivuraiteille. Tällä kertaa "Keke" rääyttää urkuja ja syntikoita legendaarisen Rainbow-, Alcatraz- ja MSG-vokalisti Graham Bonnetin Suomen kiertueella elokuun lopulla. Bonnetin Suomen rundin puuhamiehenä ja kitaristina on jo varmaan sadannen kerran Yön Daffy Terävä. Kitaran kimpussa nähdään jälleen myös Lamppari Lamminsivu ja rummuissa Lacu Lahtinen Popeda-organisaatiosta. Bassoa soittaa Manzanan Klasu Wirzenius.

- Tämä on hämmentävää. Fiilis on mahtava ja tuskin koskaan olen harjoitellut näin intensiivisesti! Aivoni ovat sumentuneet treenaamisesta siinä määrin, että viime viikolla uin 11 kilometriä, toteaa Kemppinen.
- Taidan olla Lost in Hollywood, vaikka parhaillaan pyöräilen Hyhkyssä, toteaa puhelimitse tavoitettu "kanttori".

Jahas. Ja nyt joku siellä jo kyselee, että mikä **tun Rainbow ja kuka ***tanan Bonnet? Sivistä itseäsi ja saavu keikalle: www.bonnetrocks.com

Graham Bonnet in Finland 2009:
August 26, 2009 Osmo's Cosmos Bar, Imatra
August 27, 2009 Wanha satama, Kuopio
August 28, 2009 Sokos Hotel Night Club, Mikkeli
August 29, 2009 House of Rock, Kouvola


23.07.2009

Hän pukee sinut huntuun

Hyvät Mustat Enkelit Fanit!

Mustat Enkelit julkaisee uuden singlen elokuun alkupuolella. Biisin nimi on 'Hän pukee sinut huntuun' ja se on ensimmäinen singlelohkaisu helmikuussa 2010 julkaistavalta pitkäsoitolta. Hän pukee sinut huntuun on Markku Petanderin säveltämä ja Mikko Karjalaisen sanoittama hääaiheinen kaunis voimaballadi. Karjalainenhan on sanoittanut aiemmin mm. Anne Mattilan 'Perutaan häät' kipaleen, mutta tällä kertaa häitä ei peruta. Biisi on syntynyt hitiksi.

Single lähtee radioille parin viikon kuluttua ja muistakaa toivoa sitä eri radioilta. Single tulee myös lähiaikoina tilattavaksi ennakkoon sivuiltamme ja sinne tulee kuunneltavaksi pätkä biisiä. Kannen on maalannut tuttuun tapaan Timpa Laine. Jussin haastattelu Radio 957:lla kannattaa kuunnella perjantaina 24.7. klo. 9.30, haastattelussa kuullaan myös pätkä uutta biisiä. Haastattelu kuuluu myös nettiradiosta.

Kaikki joukolla kannustamaan Enkeleitä Miljoona-Rockiin 31.7.2009

Kesäterveisin, Jykä


19.04.2009

Kemppisen skandaalipaljastus: Käyn vieraissa!

...nimittäin Isäntä Meidän -orkesterissa. Mustaenkelikuoron ollessa keikkatauolla, virkaheitto kanttori Janimatti piipahtaa vierailevana kosketistina Kokkolan heinäseivästäjien riveissä 8.-9. toukokuuta. Keikat rysäytetään Harjavallassa ja Helsingissä, joista jälkimmäisellä juhlistetaan I.M:n Vereen piirretty viiva -debyyttilevyn julkkareita. Eli siitä vaan sitten äidille konserttielämys lahjakuoreen ja "Harjiksen" paikalliseen tai Dante's Highlightiin huutamaan.


22.01.2009

JANI KEMPPISESTÄ MUSTIEN ENKELIEN UUSI KOSKETINSOITTAJA Jani Kemppinen korvaa tästä lähtien kiippari Kimmo Tuomiston Enkelien riveissä. Kimmo Tuomisto kiittää faneja kuluneista vuosista.