Takaisin Uutiset sivulle

UUTISET 2008

22.10.2008

Rakkaat Enkelifanit!

Maistiaiset joka biisistä on laitettu kuultavaksi ja parin viikon päästä levy on kaupoissa ja ennakkoon tilanneilla jo cd soittimissa. Mustat Enkelit tekee taas Suomi-Rockin historiaa, sillä ensimmäisenä bändinä Suomessa, Enkelit ovat piilottaneet voittokupongin yhteen levyyn 5000 kpl:een painoksesta. Palkintona voittaja saa Mustat Enkelit omiin bileisiinsä soittamaan.

Mustia Enkeleitä voi bongata monista medioista lähiaikoina. Ainakin Pirkanmaan Sanomiin tulee juttu 30.10.08, myös muihin Tampereen lehtiin on tulossa juttuja levynjulkkarikeikan aikoihin. 25.10. Jussi on haastattelussa Radio SUN:lla ja viikolla 45 Rado 957:lla. Suomi Popin haastattelu on ke 26.11.08. Jussi ma 27.10. Radio 957:n iltapäivän VIP vieraana.

Uutta levyä mainostetaan myös Suomi Popilla viikoilla 47 ja 48. Viikolla 49 on Suomi-Popilla Mustat Enkelit kilpailuviikko, jolloin on mahdollista voittaa Voimakenttä cd:itä. Myös muita juttuja ja haastatteluja on tulossa, mutta niistä ilmoitellan lähempänä. Hyvät ystävät, muistakaa toivoa Enkeleitä radiosta ja jos ei levyä ole kaupan hyllyllä, niin pyytäkää tilaamaan.

T:Jykä


27.08.2008

Mustien enkelien uusi Lp on nimeltään Voimakenttä. Bändi viimeistelee parhaillaan studiossa albumia. Alan ammattilaiset, jotka ovat kuulleet uuden levyn biisejä, ovat sanoneet, että tulossa on ehdottomasti yksi tämän vuoden kovimmista julkaisuista. Levy tulee ennakkomyyntiin sivuillemme syyskuun lopulla. Malttakaa vielä hetki.
T:Jykä


14.08.2008

Mustat enkelit ladattavissa edullisesti uudessa lataamossa www.equaldreams.com/mustatenkelit Seuraavat biisit ovat ladattavissa: Guru Lp: kaikki biisit, Nyt aika on ja Voimakenttä. Ensi viikolla ladattavaksi tulee myös Musta aurinko nousee ja Ihana aamu. Yhden latauksen hinta on vain 0,89 euroa.


11.06.2008

Mustat enkelit julkaisi tällä viikolla vanhan liiton malliin tuplasinglen,
nimeltä Kaksi maailmaa / Onnen pohjasakkaa. Kaksi maailmaa on hieno mahtiballadi ja Onnen pohjasakkaa karu kertomus miehestä, jolla ei mene aina niin hyvin. Single tulee jaettavaksi vain radioille eli sitä ei vielä voi ostaa mistään, mutta eipä hätää, molemmat biisit tulevat olemaan syksyllä ilmestyvällä pitkäsoitolla. Molemmista tulee pätkät kuunneltavaksi sivuille ja Olkaa nyt aktiivisia ja toivokaa näitä biisejä radioista.

Hyvää kesää kaikille! T:Jykä


11.06.2008

Tartu mikkiin, jossa Jussi esiintyy. Tulee uusintana pe 12.09.2008


11.04.2008

Mustat enkelit taas Telkkariin!.
Jussi ensi viikolla MTV3:n viihde uutisissa, jossa myös näytetään uutta Nyt aika on -videota. Päivämäärä ilmoitetaan myöhemmin. Myös 27.04. on koko bändi TV2:n Suomi Express - ohjelmassa
klo. 16.50 alkavassa lähetyksessä. Ohjelmassa käsitellään sotaveteraani teemaa,
koska 27.04. on kansallinen sotaveteraani päivä ja Nyt aika on - kampanja on osana ohjelmaa.


28.02.2008

Jussi maanantaina 03.03.2008 klo. 08.15 MTV3:n Huomenta Suomi lähetyksessä.


22.02.2008

Jussi ja Vesa

Vesa Keskinen osti Suomen tiettävästi tähän asti kalleimman singlen 1000:lla eurolla.

Mustat Enkelit on ollut näkyvästi esillä uuden singlensä Nyt aika on- julkaisun myötä. Jussi ja Vesa Keskinen olivat torstaina 21.2.08 Radio Suomi-popin keskipäivän lähetyksessä juttelemassa uudesta singlestä, sotaveteraaniaiheesta ja mustien enkeleiden tulevaisuuden suunnitelmista.

22.2.08 perjantaina on iso juttu Ilta-lehdessä samoista aiheista. Viime viikkoina artikkelit on olleet myös Tori Tampereen kaupunkilehdessä, Pirkanmaan sanomissa, Ylöjärven Uutisissa ja Sotaveteraanilehdessä.
Singlet lähtevät radioille tänään 22.2.08 ja nyt kaikki voivat osallistua Sotiemme veteraanien auttamiseen toivomalla uutta "Nyt aika on" singleä radioista.

Rock terveisin, Jykä


23.01.2008

Mustien enkelien tuleva single ennakkosoittoon Radio Suomi-Popille! Radio Suomi-Pop on ottanut uuden Nyt aika on -singlen ennakkosoittoon. Sen ensiesitys oli Suomi-Popilla tänään. Single ilmestyy virallisesti helmikuun puolen välin tienoilla. Se tulee myyntiin hyvin varustettuihin levykauppoihin ja lataamoihin. Singlen myynnistä saatava tuotto lahjoitetaan Suomen sotaveteraaneille.

Nyt aika on -biisi ja Mustat Enkelit tulevat olemaan näkyvästi esillä kuluvana vuonna Suomen Sotaveteraaniliiton julkaisuissa ja kampanjoissa. Mm. 20.02.2008 ilmestyvässä liiton valtakunnallisessa lehdessä on asiaa singlestä ja bändistä ja huhtikuun numerossa Jussin haastattelu. Tämän hienon sotaveteraaneja kunnioittavan biisin on säveltänyt Markku Petander ja sanoittanut Matti Kalliomäki. Biisi tulee olemaan myös myöhemmin tänä vuonna julkaistavalla Mustat enkelit LP:llä.


07.01.2008

Jussi Aaltoselta ilmestyy ensi viikolla soolosingle, hieno tulkinta Juicen klassikosta, Musta aurinko nousee. Biisi päätettiin tehdä, Tartu Mikkiin-ohjelman jälkeen tulleista pyynnöistä ja kunnianosoituksena loistavalle biisintekijälle ja Tamperelaiselle instituutiolle, Juice Leskiselle.

Uutta Mustat enkelit materiaalia on odotettavissa singlen muodossa helmi-maaliskuussa ja pitkäsoitto ilmestyy myöhemmin tänä vuonna. Jussin singleä voi tilata näiltä sivuilta ja myöhemmin se tulee ladattavaksi lataamoihin.Myös pipoja ja lippiksiä voi nyt tilata sivuiltamme. Hyvää Vuoden alkua kaikille faneille ja käykää toivomassa Jussia ja Mustia enkeleitä radioista. T:Jykä