Etusivu | Keikat | Info | UUTISET | Miehistö | Kuvia | Levyt | Videot | Media | Fanituotteet | Suomen lippu  Veteraanit | British flag  In English

 

Facebook   

 

UUTISET

 

05.01.2017

TIEDOTE 5.1.2017 klo 14.00
MMA Records Oy järjestelee toimintojaan ja siirtää keikkamyynnin sekä promootiot Mimi Mannilan www.mimintalli.com yritykselle. MMA Records Oy jatkaa edelleenkin Mustat Enkelit yhtyeen taustayrityksenä sekä harjoittaa pienimuotoista julkaisutoimintaa. Yhteistyö Mimi Mannilan kanssa jatkuu erittäin tiiviinä tulevaisuudessakin ja kaikki yhteystiedot keikkamyynnin osalta tulevat pysymään entisellään jatkossakin. Olemassa olevat esiintymissopimukset hoidetaan sovitusti. MMA Records Oy kiittää edustamiaan bändejä sekä keikka- ja tapahtumajärjestäjiä kuluneista vuosista ja toivottaa onnea ja menestystä Mimille tällä vaativalla alalla.

T. Jykä Tyllinen, MMA Records Oy

 

26.05.2015

Mustien Enkelien keikkoihin ja keikkamyyntiin on tulossa uusia ja iloisia muutoksen tuulia, sillä pienen hengähdystauon jälkeen Mimi Mannila alkaa taas myymään Enkeleitä. Mustat Enkelit yhtye toivottaa Mimin lämpimästi tervetulleeksi takaisin Enkeliperheeseen. Toivottavasti Enkeleitä rupeaa jatkossa näkymään keikoilla entistä useammin eri puolilla Suomea. Eli rohkeasti vaan yhteydenottoja Mimiin ja laitetaan hommat taas rullamaan.

Terveisin, Enkelit

Mimi Mannila
MMA Records Oy
puh. 050-548 3210
e-mail: mimi(at)mmarecords.net

 

20.11.2011

Jussi vuoden aikuinen

ROKKARISTA VUODEN AIKUINEN

Mustat Enkelit yhtyeen keulakuva Jussi Aaltonen on valittu Tampereella vuoden aikuiseksi. Palkinto on myönnetty vuodesta 2007 lähtien lasten ja nuorten hyväksi tehdystä työstä ja sen myöntää Tampereen kaupungin Lasten ja nuorten palvelujen lautakunta.

2011 Vuoden Aikuiseksi palkittu Jussi Aaltonen on edistänyt lasten ja nuorten mielenterveyttä omalla vapaaehtoisuuteen perustuvalla esimerkillään. Hän on vuoden aikana kerännyt 'Hyväntekijä' -ohjelmasarjalla varoja nuorten mielenterveystyöhön Pitkäniemen sairaalan erityisen vaikeahoitoisten alaikäisten psykiatriseen tutkimus-ja hoitoyksikköön EVA:aan.

 

Laulajan työn ohella hän valmistuu tämän vuoden lopussa päihde-ja mielenterveysalan lähihoitajaksi Tampereen Ammattiopistosta. Useat hänen kanssaan työskentelevät toteavat, että Vuoden Aikuinen-palkinto sopii hyvin hänen persoonaansa, sillä hänellä on selkäytimessään ihmisten lähellä oleminen ja ihmisten auttaminen.

Tämä monialaosaaja toimii hyvänä esimerkkinä urapolkuja miettiville luoville ja välittäville nuorille miten yhdistää musisointi ja hyväntekeväisyystyö.

Huolta Jussi kantaa etenkin siitä, että lapset ja nuoret voivat huonosti, koska meillä on niin salliva päihdekulttuuri ja juominen on läsnä lähes kaikkialla.

Vuoden Aikuinen -palkinto luovutettiin Jussi Aaltoselle 20.11.2011 Tampere-talossa.


01.08.2011

Jani Kemppinen

Arvoisa yleisö, kiitos ja näkemiin.

Pitkän pohdinnan jälkeen olen päättänyt lopettaa keikkailun Mustissa Enkeleissä. Päätökseen ei sisälly mitään dramaattista tai muuta kiinnostavaa. Aika aikaa kutakin, kuten hieman kulahtanut sanonta kuuluu. Sunnuntaina Ikuri Rockissa tämä ympyrä sulkeutuu. Ajauduin mukaan tähän riemukkaaseen porukkaan pari vuotta sitten puolivahingossa, kun lähdin parille tuurauskeikalle. Se reissu hieman venähti, kuten näillä tapana on. Kivaa on ollut Suomen teillä ja niiden sivussa.

Iso kiitos Bändille & Jykälle, Makelle, Pertsalle, Hanskille, Mimille ja Timoselle ja ketä teitä kaikkia onkaan matkan varrella mukana ollut. Ja varsinkin: kiitos yleisölle! Jos teitä ei ole, ei ole meitäkään.

Syksyä kohti mennään, aina.
Nähää joskus jossai.
Janimatti


04.04.2011

Manserock on poikaa kiertue

MANSEROCK ON POIKAA yhteiskiertue
Manserockin kolmannen polven rokkarit, Mustat Enkelit ja Hauli Bros
tekivät kuusi keikkaa käsittävän yhteiskiertueen 08.04. - 13.05.2011.

Jussi & Juri juttelee MTV3 Huomenta Suomi ohjelmassa Manserockista. Katso


21.03.2011

Suvi ja Jussi

Hyväntekijä haastattelusarja Wave 100 kanavalla TTV:n kaapeliverkossa Tampereella ja lähikunnissa
Jussi Aaltonen Mustat Enkelit - yhtyeestä haastattelee maamme ykkösartisteja TV sarjassa, joka esitetään Tampereen kaapeliverkossa Wave 100- kanavalla keväällä. Sarjassa esiintyvät tähtivieraat, joista ensimmäisinä Suvi Teräsniska ja Pate Mustajärvi. Sarja alkoi maaliskuussa. Lue lisää tästä


11.01.2010

Rakkauden kaava

MUSTIEN ENKELIEN JYMY-YLLÄTYS
Mustat Enkelit antavat ensimmäisenä suomalaisena bändinä koko uuden albuminsa ilmaiseksi ladattavaksi näiltä sivuilta viikolla 7. Maanantaina 15.2.2010 tulee sivuille ohjeet kuinka pääset kirjautumaan lataussivulle ja lataamaan levyn. Jussi on myös samana aamuna MTV 3:n Huomenta Suomi lähetyksessä klo. 7.17 keskustelemassa aiheesta.
Toki myyntiin tulee myös CD levy, jonka voit tilata ennakkoon sivuiltamme edulliseen 15 euron hintaan sisältäen postikulut. Levyt postitetaan tilausjärjestyksessä ilmestymisviikolla 5.2. mennessä. Levyä voit myös ostaa kaikista hyvin varustelluista levykaupoista.

 

RAKKAUDEN KAAVA
01. Historiaa säv. Markku Petander san. Mikko Karjalainen
02. Kaamos säv. Kode Koistinen san.Pauli Hanhiniemi
03. Hän pukee Sinut huntuun säv. Markku Petander san. Mikko Karjalainen
04. Rakkauden Kaava säv. Markku Petander san. Mikko Karjalainen
05. Sijaiselämää säv. Markku Petander san. Petri Kota-Aho ja Markku Petander
06. Ei kahta ilman kolmatta säv., san., sov. Juki Lewis
07. Outo voima säv., san., sov. Jani Kemppinen
08. Partavesi säv. Markku Petander san. Mikko Karjalainen
09. Kangastus säv., san., sov. Jani Kemppinen
10. Rakkauden Aasi säv. Markku Petander san. Mikko Karjalainen
11. Ole hyvä mulle tänään säv., san., sov. Jani Kemppinen

2., 3. , 6., 7., 8., 9. ja 10.
Äänitetty ja miksattu Headline Studiolla syksyllä 2009
Äänittäjä ja miksaja : Jani Viitanen
Tuotanto: Jani Viitanen ja Jani Kemppinen, paitsi Hän pukee Sinut huntuun miksaus Jani Viitanen, Jani Kemppinen ja Jussi Aaltonen

1., 4., 5. ja 11.
Äänitetty ja miksattu Deerhouse Studiolla talvella 2009-2010
Äänittäjä ja miksaaja: Jari Latomaa
Tuotanto: Mikko Kangasjärvi & Jari Latomaa / Afterglow Music


Vierailijat:

Taustalaulut
Juki Lewis: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9.
Sami Ruusukallio 2., 7., 8., 9., 10.
Jani Kemppinen 2., 7., 8., 9.
Jani Viitanen 10.
Mikko Kangasjärvi 11.
Jari Latomaa 1., 4., 5., 11.
Päivi Lepistö 1., 4.

Muusikot
Mikko Kangasjärvi: haitari 4., kellopeli 5.
Jari Latomaa: perkussiot ja ohjelmointi 11.
Masa Orpana: saksofoni 1., 4.

Masterointi: Svante Forsbäck, Chartmakers Oy
Kansien suunnittelu ja toteutus: Timpa Laine, GD Point

Terveisin, Jykä


04.01.2010

Tietoa tulevasta levystä

Rakkauden kaavan julkaisupäivä on 3.2.2010. Levyä miksataan parhaillaan. Levy äänitettiin kahdella studiolla, Headline studiolla, jossa tuottajana on häärinyt Jani Viitanen ja Jani Kemppinen, sekä 'Hän pukee sinut huntuun' biisissä myös edellä mainittujen lisäksi Jussi Aaltonen. Osa biiseistä on äänitetty Deer house studiolla, jossa tuottajina ovat olleet Yöstä tutut Mikko Kangasjärvi ja Jari Latomaa.

Kannet levyyn tekee taas Timpa Laine ja nähtäväksi jää millaisessa miljöössä Guru hahmo nyt seikkailee. Levyn masteroi yksi alan parhaista, Svante Forsbäck Chartmakersilta. Näytteet biiseistä tulevat sivuille parin viikon sisällä ja levy tulee myös samalla ennakkomyyntiin. Tulossa on myös todellinen jymy-yllätys, mutta siitä tiedotetaan lähiaikoina.

Levynjulkkaribileet pidetään Nokian Iisopissa pe 5.2. Kaikki mukaan!!

t: Jykä

 

Uutiset 2007 | 2008 | 2009

 

Etusivu | Keikat | Info | Uutiset | Miehistö | Kuvia | Levyt | Videot | Media | Fanituotteet |

 

© 2002-2021 Mustat Enkelit | Keikat: www.mimintalli.com, Mimi Mannila puh. 050-548 3210, email: mimi(at)mimintalli.com