PROMO

28.10.2010

Kaamos

Mustat Enkelit julkaisi tällä viikolla, vko 43, radiopromo singlen 'Kaamos' biisistä. 'Kaamos' on ollut pitkään jo keikkasuosikki ja biisiä on niin paljon toivottu radioihin, joten päätimme julkaista singlenä tämän nyt niin ajankohtaisen biisin. Single on ainostaan radio käyttöön ja sitä ei ole myynnissä, mutta toki lataamoista biisiä voi ladata ja toki 'Rakkauden kaava' cd:tä voi tilata, jolta biisi löytyy.

Kaamosterveisin, Jykä


08.06.2010

Tässä lista radioista, jotka soittavat Tuhansien rantojen maa singleä

- Radio Suomi-Pop (koko Suomi)
- Radio Melodia (Varsinais-Suomi, Turku, Salo, Uusikaupunki)
- Radio Kajaus (Kainuu, Koillismaa)
- Radio Pooki (Oulu, Raahe, Kemi, Keski- ja Pohjois-Pohjanmaa, Meri-Lappi)
- Radio Inari (Saariselkä, Pohjois-Lappi)
- Iskelmä Rex (Pohjois-Karjala, Joensuu)
- Iskelmä Oikea-Asema Iisalmi (Pohjois-Savo)
- Iskelmä Oikea-Asema Kuopio (Keski-Savo)
- Iskelmä Oikea-Asema Varkaus (Keski- ja Etelä-Savo)
- Radio Manta (Sastamala, Nokia, Tampere, Pori, Satakunta)
- Järviradio (E-P:n järviseutu, Jyväskylä, Keski-Suomi)
- Radio 967 (Kokkola, Keski-Pohjanmaa)
- Radio Sun (Tampere, Hämeenlinna, Pirkanmaa, Kanta-Häme
- Radio Vaasa (Vaasa + Vaasan ympäristö)
- Radio Auran Aallot (Turun seutu)
- City radio pohjanmaa (Pohjanmaa)
- Iskelmä Pohjanmaa (Pohjanmaa)
- Iskelmä Oulu (Oulu)
- Radio Voima (Lahti)


05.02.2010

MUSTAT ENKELIT MEDIASSA RAKKAUDEN KAAVAN JULKAISUN TIIMOILTA 2010

VKO. 2 Juttua uudesta levystä www.mesta.net ja v2.fi sivustoilla

VKO. 4 Haastattelu Pirkanmaan Sanomissa ja juttu Ykköset lehdessä, lisäksi juttua levystä
Discopress ja Elisa.net ja Plaza.fi ja haastattelu Radio SUN:issa

VKO. 5 Levyarvostelut www.mesta.net ja tamperelainen (kuvankaappaus), haastattelu www.mesta.net, lisäksi iso haastattelu Ylöjärven Uutisissa, juttu Aamulehdessä, Nokian Uutisissa, levyarvio Aamulehden Valo liite 05.02., levyarvio Kaupunkilehti Tori, Tampere 03.02. Radio haastatteluja : Radio Kajaus, Radio Iskelmä Oikea Asema, Radio Iskelmä Pohjanmaa, City Radio Pohjanmaa, Toive Iskelmä Oulu, Digi Radio Harju & Pöntinen, Radio 957

VKO. 6 Haastattelu Radio Pookilla, haastattelu YLE Radio Perämeressä maanantaina ohjelmassa 'Laulun synty'

VKO. 7 15.02. Jussi Aaltonen vieraana MTV 3:n Huomenta Suomi-ohjelmassa klo. 6.40 , 15.2 Haastattelut myös Radio Novalla ja Radio Suomi-Popilla

Lisäksi tulossa : Juttu helmikuun Rytmi-lehteen ja 25.2. ANNA-lehteen ja helmikuun Rauhanturvaaja lehteen ja Lähi-ja Sairaanhoitajaliiton Super lehteen ja maaliskuun Soundiin

Lisäksi radiohaastattelu, joka tulee kaikissa seuraavissa radioissa vähintään kerran helmikuun aikana ja lisäksi tulee videohaastattelu Discopressin sivuille

- Radio Melodia (Varsinais-Suomi, Turku, Salo, Uusikaupunki)
- Radio Kajaus (Kainuu, Koillismaa)
- Radio Pooki (Oulu, Raahe, Kemi, Keski- ja Pohjois-Pohjanmaa, Meri-Lappi)
- Radio Inari (Saariselkä, Pohjois-Lappi)
- Iskelmä Rex (Pohjois-Karjala, Joensuu)
- Iskelmä Iisalmi (Pohjois-Savo)
- Iskelmä Kuopio (Keski-Savo)
- Iskelmä Varkaus (Keski- ja Etelä-Savo)
- Radio Manta (Sastamala, Nokia, Tampere, Pori, Satakunta)
- Järviradio (E-P:n järviseutu, Jyväskylä, Keski-Suomi)
- Radio 967 (Kokkola, Keski-Pohjanmaa)
- Radio Sun (Tampere, Hämeenlinna, Pirkanmaa, Kanta-Häme)


MAALIS-HUHTIKUUSSA Jussi Aaltonen TV 2:n Tartu Mikkiin ohjelmassa Klamydian Vesku Jokisen kanssa, vastapuolena Päivi Lepistö ja Capri


20.01.2010

Moro Kaikille! Lähtölaskenta uudelle levylle on alkanut, vielä pari viikkoa niin uusi levy on käsissä. Julkaisimme 2 promosinkkua radioille. Levyn avausraita, erittäin jykevä riffinen 'Historiaa' ja toisena hieno pianoslovari 'Ole hyvä mulle tänään'. Näitä biisejä voi toivoa radioista. Mustat Enkelit ovat esillä myös monissa medioissa lähiaikoina. Jussi on MTV 3:n Huomenta Suomi lähetyksessä 15.2. klo. 07.17, samana päivänä myös Suomi-Popin haastattelussa.

Radiohaastatteluja on tulossa myös Radio 957:aan ja Radio SUN:iin ja todennäköisesti myös muillekin asemille kun levy on julkaistu. Lehtijuttuja on tulossa ainakin Aamulehteen, Pirkanmaan Sanomiin, Ylöjärven Uutisiin, Torilehti Tampereeseen, Tamperelaiseen, Nokian Uutisiin, Rytmi-lehteen, Rauhanturvaaja-lehteen ja todennäköisesti myös moniin muihinkin lehtiin. Lisäksi Jussi on Tartu Mikkiin ohjelmassa maalis-huhtikuun aikana.
Rockterveisin, Jykä


Hyvät Enkelifanit!
Vaikka promo ja uutisosioon ei ole tullut vähään aikaan päivityksiä niin kulissien takana on tapahtunut koko ajan. Bändi äänittelee viimeisiä biisejä tulevalle, helmikuussa julkaistavalle albumille. Myös jos tarkastelee mediaosiota niin lähes joka keikkapaikkakunnalla, jossa bändi on ollut keikalla on ollut juttu paikallislehdessä ja/tai haastattelu radiossa. Jussi on ensi keväänä Tartu mikkiin ohjelmassa ja Jussista on juttu 4.12.2009 Helsingin Sanomien NYT -liitteessä.

Myös ensi kesän festivaaleista käydään neuvotteluja paraikaa ja joitakin on jo lyöty lukkoon, mutta useimmat festarit julkistavat ohjelmistonsa kokonaisuudessaan kun se on valmis, ensimmäiset yleensä maaliskuussa. Jos haluatte olla aktiivisia niin käykää toivomassa Enkeleitä lempifestarillenne ensi kesäksi, yleensä festivaalien nettisivuilla on palautelomake, jonne toivomuksia voi esittää.

Hyvää Joulun Odotusta kaikille !
T:Jykä


Promo osio 11

27.08.2009

Tähän mennessä 'Hän pukee Sinut huntuun' singlen ovat ottaneet soittoon seuraavat radiot:

YLE Radio Suomi, Radio Suomi-Popille, Auran Aalloille, Radio Melodiaan, Radio Voimaan, Radio Pookiin, Iskelmä Ouluun, Iskelmä Pohjanmaalle, City Pohjanmaalle, Radio SUN:iin, Iskelmä TV Harju & Pöntinen (digiradiokanava), Oikea Asema Kuopio, Oikea Asema Iisalmi, Radio Manta, Radio Kajaus, Radio Rex Iskelmä, Joensuu ja Radio Vaasa.
Biisi on myös ladattavissa lataamoista.


Promo osio 10

07.04.2009

Tässä tietoa miten Enkeli biisit on eri radioissa soineet:

Radio Suomi-Pop: Mun mun, Voimakenttä, Nyt aika on ja Kaksi maailmaa (nyt soitossa)
Radio Manta (Vammalan seutu): Mun mun, Voimakenttä ja Nyt aika on
Radio Oikea Asema (3 asemaa Kuopio, Iisalmi, Varkaus): Useita biisejä ollut ja on soitossa
Radio Kajaus ( Kajaani): Mun mun, Voimakenttä, Nyt aika on, Kaksi maailmaa, Kerran vielä
Radio Pooki (Oulu): Nt aika on, Kaksi maailmaa, Kerran vielä ja Nuku hyvin
Radio 88,2 ( Salo): Mun mun, Voimakenttä, Musta aurinko nousee, Kaksi maailmaa, Kerran vielä , Nuku hyvin
Radio SUN: Nyt aika on ja Kaksi maailmaa toivelistalla
Radio Auran Aallot (Turku): Nyt aika on, Kaksi maailmaa
Radio City Pohjanmaa: Mun mun, Viimeinen, Puolustus hajoaa, Kaksi maailmaa, Nyt aika on ja Kerran vielä
Radio Vaasa: Soittanut singlejä uutuuslevyissä
Radio Rock: Nyt aika on - video oli nettisivuilla 2 viikkoa näkyvillä
Radio 957: Soittanut satunnaisesti jotain biisejä, mutta ei soittolistalla


T:Jykä


Promo osio 9

31.10.2008

Voimakenttä levyn promo on lähtenyt lennokkaasti liikkeelle.
La 25.10 Jussi oli Radio SUN:lla 3 tuntia haastattelussa, kuullemma radion historian pisin haastattelu. Ma 27.10. Jussi oli Radio 957:n VIP vieraana. Torstaina 30.10.08 oli Jussin kuva Pirkanmaan Sanomien etusivulla ja samaisessa lehdessä aukeaman kokoinen juttu Enkeleistä. Samana päivänä juttu myös Kyläkaupan Ykköset lehdessä. Ensi viikolla on tulossa juttu Ylöjärven Uutisiin ja ke 5.11. on levyarvio Tamperelaisessa ja pe 7.11. levyarvio Aamulehden Valo liitteessä. Levyarvio on tulossa myös seuraavaan Soundiin ja Rumbaan. Myös Uusi-Lahti lehteen on tulossa juttu. Pitäkää silmät auki ja toivokaa Enkeleitä radioista. T:Jykä


Promo osio 8

22.10.2008

Rakkaat Enkelifanit!

Maistiaiset joka biisistä on laitettu kuultavaksi ja parin viikon päästä levy on kaupoissa ja ennakkoon tilanneilla jo cd soittimissa. Mustat Enkelit tekee taas Suomi-Rockin historiaa, sillä ensimmäisenä bändinä Suomessa, Enkelit ovat piilottaneet voittokupongin yhteen levyyn 5000 kpl:een painoksesta. Palkintona voittaja saa Mustat Enkelit omiin bileisiinsä soittamaan.

Mustia Enkeleitä voi bongata monista medioista lähiaikoina. Ainakin Pirkanmaan Sanomiin tulee juttu 23.10.08, myös muihin Tampereen lehtiin on tulossa juttuja levynjulkkarikeikan aikoihin. 25.10. Jussi on haastattelussa Radio SUN:lla ja viikolla 45 Rado 957:lla. Suomi Popin haastattelu on ke 19.11.08. Jussi ma 27.10. Radio 957:n iltapäivän VIP vieraana.

Uutta levyä mainostetaan myös Suomi Popilla viikoilla 47 ja 48. Viikolla 49 on Suomi-Popilla Mustat Enkelit kilpailuviikko, jolloin on mahdollista voittaa Voimakenttä cd:itä. Myös muita juttuja ja haastatteluja on tulossa, mutta niistä ilmoitellan lähempänä. Hyvät ystävät, muistakaa toivoa Enkeleitä radiosta ja jos ei levyä ole kaupan hyllyllä, niin pyytäkää tilaamaan.

T:Jykä


Promo osio 7

11.03.08

Moro kaikille!
Nyt aika on singlen promo ja Sotiemme veteraanit kampanja on lähtenyt hienosti liikkeelle. Isoin juttu on ollut Jussin haastattelu MTV3:n Huomenta Suomi lähetyksessä 3.3.08. Singleä on soitettu ainakin seuraavilla radio kanavilla: Radio Suomi-Pop, Radio Kajaus, Radio Pooki, Radio Vaasa, Radio 88,2 , Radio City Pohjanmaa, Radio Oikea Asema kolmella paikkakunnalla ja Radio Majakka.

Haastatteluja on ollut Suomi-Popilla, Radio Mantassa, Oikealla asemalla, Kajauksessa, Radio Sunilla. Tulossa on ensi perjantaina haastattelu Turussa kahdella kanavalla, Radio Majakassa ja Radio Sadassa, lauantaina 15.3.on vuorossa Radio Novan haastattelu, ensi viikolla Radio City Pohjanmaassa ja Radio Pookissa. Lehtijuttuja on ollut myös paljon, isoimmat lehdet, jotka ovat tehneet juttuja ovat olleet Ilta-Lehti, Turkulainen, Tori, Tampereen kaupunkilehti ja nyt tällä viikolla Turun Sanomat, lisäksi on ollut kymmenisen artikkelia pienemmissä lehdissä.

Single on nyt saatavilla Anttiloista ja hyvin varustetuista levykaupoista sekä lataamoista. Myös singletauluja on myyty hyvin. Numeroiduista on myymättä ainoastaan numerot 4. ja 5.. Numeroimattomia on mennyt myös 13 kpl, joista osa on mennyt yksityishenkilöille.
Kiitos kaikille, jotka ovat osallistuneet Sotiemme veteraanit kampanjaan, sillä Nyt aika on, kiittää.

Rock terveisin, Jykä


Promo osio 6

06.11.07
Moro kaikille!
Enkelit jyrää ! Uusi Voimakenttä single on saanut hyvän vastaanoton niin radioissa kuin keikoillakin. sen ovat ottaneet soittolistoilleen mm. Radio Suomi-Pop, Radio Kajaus, Radio Oikea Asema kolmella eri asemallaan, Radio rock Pohjanmaa, Järviradio ja Radio 88,2. Käykää edelleen toivomassa biisiä radioista. Radiohaastatteluja on ollut Voimakentän ilmestymisen jälkeen mm. Suomi-Popilla, Radio 99:ssä, Radio Kajauksessa ja ennen Himoksen keikkaa tulee haastattelu Radio Jyväskylään. Myös kahden viikon mainoskampanja Suomi-Popilla ja Anttilan Downloadissa toi paljon uusia Enkelifaneja.

Voimakenttä ja myös Guru LP olivat ja ovat edelleen TOP 10:ssä omassa genressään mm. seuraavissa lataamoissa: Anttila, MTV3 ja NRJ lataamo. Lehtiartikkeleitakin on ollut, ne löytyvät tuolta media osiosta. myös kävijämäärät näillä sivuilla ovat nousseet hurjasti. Nähdään taas keikoilla ja Hyvää Rock Syksyä!

T:Jykä


Promo osio 5

28.07.07
Tervehdys ystävät!
Viimekertaisten mediaseikkailujen jälkenn on tapahtunut seuraavanlaisia aioita: Levyarvostelu heinkuun SUE lehdessä (3/5 tähteä), Myös Jussin tuuraminen Popedassa on herättänyt kovasti kiinnostusta mediassa ja kuluneella viikolla on voinut bongata Jussin haastattelun mm. Radio Suomi Popilla torstaina 26.7., Radio SUN:ssa (Lempäälä, Tampere), Radio Oikea Asema:lla (Kuopio, Iisalmi, Varkaus). Suomi popilla voi kuulla Jussin kuulumisia taas kahden viikon kuluttua.

Lehtiartikkeleita on ollut Kauhajoen Kunnallislehdessä (Sambacross), Iltalehdessä, Ilta-Sanomissa, Pitäjan Uutisissa (Mäntyharju) ja Uutis Vuoksessa (Imatra). Myös www.cinemasf.net oli haastattelemassa Jussia Mäntyharjulla Popeda keikalla 26.7. ja on luettavissa ensi viikolla kyseisellä sivustolla. Myös useilla muilla internet sivustoilla noteerattiin Jussin tuuraus Popedassa mm, Elisan, MTV3:n ja Nelosen viihdeuutissivustoilla oli artikkeli. Käykää tsekkaamassa vokalistimme energinen show Popedan kanssa Tapsan tahdeilla 29.7. tai Hyvinkäällä 3.8. tai Kyröskoskella Hämyfestareilla 04.08.

Rock terveisin, Jykä.


Promo osio 4

01.07.2007
Guru levyn promoaminen on jatkunut ja jatkuu edelleen. Seuraavia juttuja on tapahtunut sitten viime päivityksen. Nyt Guru levyä voi ostaa Prismoista, Citymarketeista ja Sokos tavarataloista kautta maan. Myös ainakin Anttilan nettilataamosta voi biisejä käydä lataamassa myös yksitellen. Lehtipuolella on ollut juttuja ja haastatteluja mm. Ylöjärven Uutisissa, Pirkanmaan Sanomissa, Kuhmolaisessa, Keski-suomalaisessa ja Oriveden Sanomissa. Katso lehdessä Guru levy oli viikon kilpailukysymys voittona. Jussin haastattelusta tehty juttu on tulossa tulevan viikon (vko 27) Tamperelaiseen ennen London Pubin keikkaa (4.7.)

Rock terveisin, Jykä


Promo osio 3

Radiopuolella Suomi-Pop on ottanut Mun mun biisin soittoon ja soittaa sitä ainakin perjantaisin kun heillä perjantai on rockpainotteisempi päivä. Suomi-Pop mainostaa myös Enkeleiden keikkoja sekä netissä, että eetterissä. Suomi-Popin kilpailuista on myös mahdollisuus voittaa Guru levyä. Myös radio Kajaus Kajaanin seudulla on ottanut Mun munin ja Puolustus hajoaa biisit soittoon ja tehnyt Jussista haastattelun. Myös Radio Jyväskylä teki haastattelun. STT:n kulttuuriosasto teki Enkeleistä uutisen, joka julkaistiin mm. Helsingin Sanomissa, Aamulehdessä, Nelosen viihdeuutisissa netissä, Sanomalehti Ilkassa, Pohjalaisessa, etelä-Suomen Sanomissa Ja Keskipohjanmaassa.

Bändin haastatteluja ja muita juttuja ovat julkaisseet Koillis-Häme, Uusi Rauma, Suupohjan Sanomat, Uutis Jousi ja Pirkanmaan Sanomat. Levyarvion on julkaissut Rumba ja arvio on tulossa toukokuun Metropoli lehteen. Anttila on ottanut useimpiin tavarataloihinsa Guru levyn myyntiin ja myös ainakin Epe's ja Airon musiikki myyvät levyä nettikaupoissaan.

Enkelit ovat avanneet omat myspace sivut osoitteessa www.myspace.com/mustatenkelit

Matka jatkuu... pysykää mukana.

T: Jykä


Promo osio 2

Enkeleitä eetteriin!

Radiohiljaisuus on rikottu monessakin kaupungissa. Selkeäksi radioiden suosikiksi on noussut levyltä biisi nro 8. elikkäs Mun mun, joka on Jarin säveltämä ja Jussin sanoittama kipale. MM. seuraavat radiot ovat ottaneet sen soittoon: Oikea Asema Kuopiossa, Radio Salminen Iisalmessa, Radio Varkaus, Radio City Pohjanmaa, Radio Manta Vammalassa, Radio 88,2 ja Radio Rogmo Salossa , Radio 99 Lahdessa ja Järviradio Alajärvellä. Muutamat kanavat ovat soittaneet myös Puolustus hajoaa ja Viimeinen biisiä. Suomipop, YLEX ja SBS radiot vielä miettivät. Lisäksi Jussin haastattelu on tullut 6:lla asemalla ja ainakin muutama haastattelu on vielä tulossa.

16.3.07 oli artikkeli Enkeleistä ja Jussin haastattelu Vantaan Sanomissa ja Helsingin Uutisissa. Lähiaikoina on tulossa haastattelu Nokialaiseen ja Tamperelaiseen. Elikkä aika paljon on tapahtunut lyhyessä ajassa. Käykääpä edelleen toivomassa Enkeleiden musaa radiosoittoon. Nähdään taas keikoilla!

T: Jykä


PROMO ON ALKANUT

Moro!
Helmikuu 2007, Mustat enkelit julkaisee esikoisensa, Gurun. Hieno ja onnistunut levy, mutta se kuinka tieto siitä, että levy on hyvä,saadaan suuren yleisön tietouteen, ei tule olemaan helppoa.
Tuumasta toimeen ja härkää sarvista. Päätin aloittaa netistä, joten selvittelin ketkä pitävät musasaitteja ja ketkä niihin kirjoittavat uutisia ja arvosteluja. Ensimmäisenä www.mesta.net, joka onkin jo julkaissut uutisen' Pate vierailee Mustien enkeleiden levyllä' sekä levyarvostelun, jossa levy sai 3 ja 1/2 tähteä viidestä kiitossanojen kera.

Toisena uutisen uudesta levystä julkaisi www.cinemasf.net ja myös levyarvion, jossa levy sai 4 tähteä viidestä. Levyarvion on julkaissut myös Keskipohjalainen maakuntalehti, jossa ylisanoja ei säästelty. Arviot ovat tulossa myös Rumbaan ja Soundiin. Myös www.youtube.com osoitteesta löytyy Enkeleiden video.

Lehtiartikkeleita on varmasti tulossa sillä STT:n kulttuuriosasto teki Enkeleistä viihdeuutisen, joka lähetetään kaikkiin valtakunnan lehtiin ja lehdet itse päättävät julkaisevatko sen. Juttuja on ollut ja on tulossa mm. Keskisen kyläkaupan Ykkössanomissa, Jussin haastattelu on tulossa Vantaan Sanomiin 16.3.ilmestyvään lehteen sekä samoihin aikoihin ilmestyvään Helsingin Uutisiin, Tamperelaiseen sekä Nokian Uutisiin ym. lehtiin.

Helsingin Sanomien Nyt-liite julkaisee menovinkit palstaa, johon tulee ilmoitukset Vantaan ja Helsingin keikoista. keikkatiedot löytyvät nyt myös www.meteli.net sivustolta sekä tulevista Rumba lehdistä. Ehkä tärkein kuitenkin medioista musamaailmassa on kuitenkin radio ja vaikka tässä maassa jyräävät soittolistat niin seuraaviin radioasemiin on soitettu, lähetetty tiedote sekä levy:

YLE-X , koko Suomi www.yle.fi/ylex
Radio Suomi-Pop koko Suomi www.radiosuomipop.fi
Radio Rock, Helsinki + muu Suomi www.radiorock.fi
SBS radiot ( 957, Tampere www.radio957.fi , Radio Jyväskylä www.radiojkl.fi , Radio Sata, Turku www.sata.fi jne)
Sun FM, Lempäälä www.sunfm.fi
Radio Varkaus www.radiovarkaus.fi
Radio Pori www.radiopori.fi
Radio Rex, Joensuu www.radiorex.fi
Radio Salminen, Iisalmi www.radiosalminen.fi
Oikea Asema, Kuopio www.oikeaasema.fi
Radio Mega, Oulu www.radiomega.fi
Radio Ramona, Rauma www.radioramona.fi
Radio Vaasa www.radiovaasa.fi
Järviradio, Alajärvi www.jarviradio.fi
Radio Pooki, Oulu puh.08-2112800
Radio Manta, Vammala puh.03-5141416
Rogmo FM, Salo www.radiorogmofm.fi
Pommiradio, Tampere www.pommiradio.fi
Radio 99, Lahti www.radio99.fi
Oi FM, Joensuu www.oifm.fi
Radio 88,2 , Salo www.radio882.fi
Radio Auran Aallot, Turku www.auranaallot.fi
Radio Majakka, Turku www.radiomajakka.fi
City Pohjanmaa, Seinäjoki www.cityradio.net


Levyt on vasta lähetetty, joten palautetta odotellaan, muutamat jo soittavat mm. Oikea Asema Kuopiossa ja Järviradio Pohjanmaalla, kiitos siitä heille. Myös muutama radio haastattelu on sovittu.

Eli nyt hyvät Enkeleiden ystävät, käykää toivomassa kotipaikkojenne radioiden sivuilla Enkeleiden biisejä niin saadaan muillekin kuin meille tietoon, että jätkät on tehnyt loistavan lätyn.

Vaikka homma on vasta alussa, haluan jo tässä vaiheessa kiittää kaikkia niitä toimittajia ja faneja, jotka ovat olleet mukana touhussa. Jatkoa seuraa...

Vantaalla 7.3.2007

Rock terveisin, Jykä

jyrki.tyllinen(at)viabel.fi

 

 

© 2002-2011 Mustat Enkelit | Keikkamyynti: MMA Records Oy Mimi Mannila puh. 050-548 3210, email: mimi(at)mmarecords.net